kita serupa

ASSALAMUALAIKUM

happy friday . ary ni abg kday ade lawan futsal kt kompleks rakan muda . aku nok g tp mcm malas je cbb org laki ekpon rmai . heee . aku kn awek mane bole g kt org laki rmai . haha . se ag abg kday pon mcm dok berape nok bg aku g kt org laki rmai ea . even , aku bole gaul dgn sesape pon , dy bkn bg ade org ejas aku . dy kn bodyguard sarol orw . tlg jge aku tamo bg org ejas . huahuahua

semlm abg maen menang doh ley sumbat 2gol , phtu ni dy lawan plop ptg ni tp tatao kul wape maen . phtu dy ckp abes maen dy nok g karoke . aku igt nok g karoke sorg phtu dy suh tgu dy , aku pon tgu lha ni . law g dgn dy ley dy lnje . haha . kite lpas tension parok gtu . aku dgn dy sbnrnya ade big problem . haha

aku prob dgn sarol , dy prob dgn k.yah . haha . bak kate dy kita same lhaa adek , kite serupa lha adek . haha  . mmg kite same abg eh . abg bloh dgn k.yah cbb k.yah dok bgi dy mane bola doh tp dy nok maen gok phtu k.yah kabo tamo mcg tamo col buad mse skunk . haha . abg plop follow jeee . suh pujuk dy kabo dok pndaii .lastlast biaa kan dy . apeee lhaa abg ni .haha

aku skunk follow jee game yg sarol maen skunk , dy ta text aku , aku pon ta text dy . buad ape aku nak text dy ? buad ape aku nok gedik text dy ? dok lyn eh akuu . abg lop dy kabo dy text k.yah p k.yah dok blas . phtu abg kabo bia kan dy . haha . berehhh teruss . akunk abg tgh maen bola , afte dy sdh men nok g karoke lop ea . abg cpt ket amen nok g lepas tension ea . haha

kayy baii 

No comments:

Post a Comment